Den 29 juni 2017 får svenska publiken för första gången sedan 1993, chansen att se originalmedlemmarna i Guns N΄ Roses tillsammans på scenen. Konserten kommer att hållas i Friends arena i Solna. Turnén “Not in this lifetime tour” har adderats med ytterligare 30 konserter i Nordamerika och Europa och därmed gör de ett stopp på den svenska nationalarenan. Turnén har blivit årets mest framgångsrika rockturné och har sålt över två miljoner biljetter. De ordinarie biljetterna till konserten i Stockholm såldes ut mycket snabbt.

Guns n’ Roses återförenas

originalmedlemmarna är återförenade och för första gången på många år får fansen i Sverige se Axl Rose, Slash och Duff McKagan på samma scen. Under det första dygnet, när det blev möjligt att köpa platser till Guns N΄ Roses spelningar, såldes hela en miljon biljetter. Turnén har gått hem hos både fans och kritiker, som alla hyllat bandets liveakt. Guns N’ Roses bildades 1985 och bandet bestod då av Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan och Steven Adler. Det världskända rockbandet har sålt runt 150 miljoner album, vilket gör dem till ett av de bäst säljande banden i historien. I slutet av juni får vi se det ikoniska bandet rocka loss på Friends arena i huvudstaden under återföreningsturnén.

Hitta de bästa erbjudandena på Outletsverige.se

Med hjälp av Outletsverige.se slipper du spendera en massa tid på att leta upp den bästa utförsäljningen på kläder. Här hittar du vart de bästa erbjudandena och rabattkoderna finns och vart du kan handla till de lägsta priserna. På detta sätt kan du shoppa till bra priser, vilket innebär att du kan handla oftare. De är betydligt dyrare att handla från fysiska klädbutiker, där priserna är mycket högre. hitta looken på Outletsverige.se, eftersom här finns kläder för alla stilar. Du hittar kläder till både vardag och fest och om du ska till Guns N’ Roses konserten i Friends arena och inte har bestämt dig vad du ska ha på dig, rekommenderar vi att du går in på Outletsverige.se. Du kommer inte att bli besviken!

Similar Posts