Madonna är ett välbekant namn för många. Hon heter egentligen Madonna Louise Ciccone och har varit aktiv i musikbranschen sedan 1979, då hon bara var 21 år gammal. Hon står bakom flertalet låtar som spelas på radion om och om igen, där ibland Like a prayer, Papa don’t preach och Frozen. Vid sidan av hennes egen sångkarriär är hon även låtskrivare och har dessutom spelat musikal. Efter så många stora hits och andra framgångar skall det bli intressant att se hur den här modiga artistens framtida planer artar sig. Det hon nu planerar är nämligen något helt annat än hur hon vanligtvis brukar framträda. Konceptet låter väldigt intressant för alla som uppskattar hennes artisteri.

Madonna har rest världen runt

Alla de år Madonna har varit en erkänd sångerska och låtskrivare har inneburit många stora spelningar. Hon har gjort hela sju riktigt massiva världsturneer, och även hundratals andra framträdanden för stora publikmassor. Alla som någon gång sett henne kan vittna om att hennes shower är maxade på alla sätt och vis. De innehållet dans, ljus och många pompösa effekter som ger en riktig helhetsupplevelse. Med tanke på hur mycket tid och energi det kräver att åstadkomma sådana spelningar år efter år är vi nyfikna på det faktum att Madonnas nästa show blir mindre. Artisten själv säger att hon vill prova något nytt och komma närmare sin publik. Exakt hur upplägget kommer bli är ännu oklart, men det är helt klart lockande att se vad hon tar sig för. Det här är nämligen en artist som alltid går in till 100 % oberoende av vad hon gör.

Se artisten i en helt ny miljö

Madonna planerar att uppträda i mycket mindre sammanhang så hon får en personlig kontakt med sin publik. Det kan innebära att hon nu slutar resa runt och att publiken istället får komma till henne. Bara det i sig är något extra. En konsert blir på det sättet en komplett upplevelse med resa och en närhet till artisten. Något vi hoppas på är att det även kommer ske i utomhusmiljö. Det hade varit trevligt att exempelvis kunna handla filtar, picnickutrustning och annat på ullared.nu och sedan ta sig till den plats där Madonna uppträder och ha en kväll full av gemenskap. Det lockar säkerligen en stor publik som hellre umgås och njuter än trängs i de stora folkmassorna som större spelningar oftast orsakar. Det är definitivt värt att hålla ögonen öppna för vad Madonna gör här näst.

Similar Posts